VIŠE OD MILION КM ZA PROJEКTE MJESNIH ZAJEDNICA

Za kapitalne projekte u 25 mjesnih zajednica u opštini Šamac predviđeno je više od milion КM, rekao je načelnik opštine Đorđe Milićević.

Milićević je nakon sinoćnjeg prijema za 25 novoizabranih predsjednika savjeta mjesnih zajednica rekao da je analizirana godina na izmaku, te predstavljeni planovi za 2022. godinu i kapitalni projekti predviđeni za određene mjesne zajednice.

On je naveo da je razgovarano o projektima gdje postoji interesovanje uz učešće građana.

“Siguran sam da će u narednom četverogodišnjem periodu ta saradnja biti na još višem nivou na opšte zadovoljstvo građana”, kaže Milićević, koji će u januaru imati sastanak u mjesnoj zajednici Šamac.

Milićević je izjavio da je vrlo korisno biti sa ljudima koji su direktno u kontaktu sa građanima. On je napomenuo da je u ovoj godini posjetio sve mjesne zajednice i da očekuje da 2022. godina bude “još operativnija”.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Šamac Milan Stanišić, koji je bio i u dosadašnjem sazivu Savjeta, ocijenio je da je saradnja do sada bila korektna i da mu je drago što je Кabinet načelnika ponovo izrazio spremnost da se još više uključi u rješavanje problema u mjesnim zajednicama.

Zvaničnici opštine Šamac priredili su sinoć prijem za predsjednike savjeta mjesnih zajednica, nakon izbora koji su održani prije mjesec dana.

Prijemu su prisustvovali zamjenik načelnika opštine Šamac Đuro Ivanović, predsjednik Skupštine Simo Varadinović i načelnik Odjeljenja za opštu upravu Lepa Trivić.

(Srna)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!