USVOJENA ODLUКA O DODJELI OPŠTINSКIH PRIZNANJA

Najveće opštinsko priznanje – Povelja opštine Šamac biće uručena Ženskom odbojkaškom klubu “Crvena zvijezda” iz Obudovca za izuzetne rezultate u oblasti sporta u prošloj godini, odlučeno je danas na sjednici Skupštine opštine Šamac.

ШАМАЦ, 31. МАРТА /СРНА/ – Сједница Скупштине општине Шамац.

Odbornici su podržali odluku o nagradama i priznanjima koja će biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine 15. aprila.

Odlučeno je da bude uručeno ukupno 11 priznanja najzaslužnijim pojedincima i kolektivima u 2021. godini – Povelja, dvije aprilske nagrade, pet pohvala i tri plakete.

“Кomisija za nagrade i priznanja vodila se kriterijumima da se zadovolje svi aspekti života – humani, vjerski, sportski, privredni. Od 21 prijedloga odabrali smo 11 za koje su članovi Кomisije smatrali da su dali najveći doprinos na području opštine u protekloj godini”, izjavio je Srni predsjednik Skupštine opštine Šamac Simo Varadinović.

Prema njegovim riječima, svih 13 tačaka dnevnog reda današnje sjednice dobilo je jednoglasnu podršku odbornika.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Šamac Milan Đurđević kaže da je Кlub odbornika SNSD-a jednoglasno podržao sve prijedloge koji se tiču svečane sjednice i dodjele nagrada i priznanja.

Odbornici su na današnjoj sjednici usvojili Prijedlog programa i kalendar kulturnih aktivnosti u 2022. godini, izvještaj o raspodjeli i utrošku sredstava za razvoj poljoprivrede i sela u 2021. godini, izvještaj o uslovima i načinu ostvarivanja subvencija za zapošljavanje novih radnika u proizvodnim, zanatskim i uslužnim djelatnostima, te za troškove nabavke mašina ili opreme.

Podršku odbornika dobio je i izvještaj o dodjeli jednokratne novčane pomoći licima u stanju vanredne socijalne potrebe u 2021. godini.

(SRNA)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!