US: Apsolutna podrška prijatelju Ivanu Stoiljkoviću i njegovoj političkoj stranci Demokratskoj partiji Srba u Sjevernoj Makedoniji

Ujedinjena Srpska daje apsolutnu podršku svom prijatelju Ivanu Stoiljkoviću i njegovoj političkoj stranci Demokratskoj partiji Srba u Sjevernoj Makedoniji. U Sjevernoj Makedoniji se održavaju izbori, tačnije prvi krug lokalnih izbora u nedjelju, 17.oktobra i nadamo se odličnom rezultatu Demokratske partije Srba.

 

U Italiji se održava drugi krug izbora 17. oktobra. Podržavamo partije desnog centra Sjevernu ligu i Forca Italiju. Čestitamo im na dobrim rezultatima u prvom krugu i želimo im još bolji rezultat u drugom krugu izbora.Srpski narod ne treba da zaboravi da je Sjeverna liga bila protiv bombardovanja 1999. godine, kao i protiv nezavisnosti takozvanog Кosova.

 

Predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić je boravio u Trstu u sklopu podrške strankama Sjeverne lige i Forca Italije. U okviru te podrške sastao se i razgovarao sa srpskom zajednicom u Trstu.

Realizam u međunarodnim odnosima je jedini mogući put za mir i prosperitet evropskog kontinenta. Vrijeme neoliberalizma polako završava zajedno sa vremenom unipolarnog svijeta.
 
 
 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!