Ujedinjena Srpska: Velika posjećenost naših predizbornih skupova predstavlja potvrdu da građani Banjaluke podržavaju Ujedinjenu Srpsku

U Borkovićima je danas održana velika tribina na kojoj je Ujedinjena Srpska promovisala platformu kao i predstavljanje kandidata za oba nivoa vlasti. 

Trubini su prisustvovali predsjednik stranke i nosilac liste za Narodnu skupstinu RS dr Nenad Stevandić, potpredsjednici dr Natalija Trivić, Marinko Dragišić i Milan Petković, kandidati, članovi, simpatizeri prijatelji i gosti Ujedinjene Srpske.

“Ujedinjena Srpska zna da se njeni kandidati moraju približiti svakom građaninu Srpske, pa smo zato večeras u Borkovićima, gdje ćemo predstaviti naš predizborni program. Važno je napomenuti da u Borkovićima Ujedinjena Srpska ima veliku podršku što svjedoči današnji odziv” izjavila je Natalija Trivić.

Kandidat za Narodnu Skupštinu i domaćin današnje tribine, Milan Grujić izjavio je tom prilikom da Ujedinjena Srpska ima veliku podršku u Borkovićima i da očekuje da se podrška iz Borkovića nastavi širiti Republikom Srpskom.

Milan Petković izajvio je da je ponosan što je prvih 10 dana kampanje proteklo bez problema, a da nije podnešena ni jedna prijava protiv Ujedinjene Srpske. “Imamo najkreativniju kampanju, što potvrđuje veliki broj posjetilaca naših tribina, te naš nezvanični slogan nastavlja da bude “sve će sale biti male” i to nam garantuje veliku pobjedu” zaključuje Petković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!