Ujedinjena Srpska čestitala Srpskoj Napredoj Stranci trinaesti rođendan

Povodom trinaest godina od osnivanja Srpske Napredne Stranke, čestitku je poslala Ujedinjena Srpska, naglašavajući povezanost ove dve partije.
Srbija je danas snažna zemlja, lider regiona, nešto što je do prije nekoliko godina bilo nezamislivo. Danas, zahvaljujući Srpskoj Naprednoj Stranci, njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću i svim ostalim članovima, Srbija je postala primjer kako se ekonomski razviti, kako u doba epidemije pomoći ne samo svom, već i drugim narodima, kako na diplomatiji graditi prijateljske odnose sa zemljama regiona i svijeta.

Sav uspijeh ne dolazi bez novih izazova, te vidimo da nekima smeta položaj Srbije, i da su voljni da urade sve kako bi Srbiju vratili u položaj u kom je bila prije nego što je Srpska Napredna Stranka došla na vlast. Ali, mudrost ljudi na vlasti, snaga srpskog jedinstva, neće dozvoliti okretanje ka prošlosti nego samo koračanje u još uspješniju budućnost, kroz politiku ekonomskog jačanja i mira.

Ujedinjena Srpska će uvijek posmatrati Srpsku Naprednu Stranku, kao jednog starijeg brata, od kojeg možemo puno naučiti. I godine su pokazale da je tako, naša zajednička saradnja na mnogim poljima na obostranu korist, ne samo naših stranaka, nego i Srbije i Republike Srpske. Ujedinjena Srpska od svog srca čestita trinaestu godinu postojanja Srpske Napredne Stranke, uz želje da Republika Srbija, pod vašim vođstvom nastavi svoj zacrtani put – naglašava se u čestitki.

 

(vrbasmedia)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!