U POTRAZI NA NESTALIM MUŠКARCEM SUTRA 200 LJUDI

 

LOPARE, 28. JUNA /SRNA/ – U Loparama je danas održan sastanak načelnika opštine Rade Savića sa načelnikom Policijske uprave Bijeljina Stjepanom Terzićem o daljim aktivnostima na potrazi za nestalim Neđom Cvjetinovićem, za kojim se traga četiri dana bez rezultata.

U potrazi je do sada učestvovalo 29 ljudi, odnosno zaposleni u Opštinskoj upravi Lopare, javnim ustanovama, vatrogasci i policija, a za danas je najavljeno da će se iz Bijeljine uključiti još 24 učesnika koji će tragati za nestalim muškarcem.

Štab za vanredne situacije opštine Lopare saopštio je da su na sjednici analizirane dosadašnje aktivnosti i dogovoren obim potrage za danas, gdje će učestvovati oko 50 ljudi, a masovnija potraga planirana je za sutra, kada će učestvovati oko 200 ljudi.

“Sutra očekujemo učešće Republičke uprave civilne zaštite, Gorske službe spašavanja i službi civilne zaštite iz Bijeljine i Brčko distrikta, vatrogasci spasioci iz Ugljevika i Lopara, radnici Šumskog gazdinstva `Majevica` Lopare, planinari, lovci Lovačkog udruženja `Majevica` i mještani”, navedeno je u saopštenju.

Iz Štaba pozivaju sve građane koji se mogu i žele uključiti u potragu da sutra u 8.00 časova dođu adekvatno odjeveni ispred Policijske stanice Lopare, a za kontakt se mogu obratiti Željku Кeroviću na broj telefona 065/539-967.

 

(Srna)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!