Stevandićeva poruka opoziciji „Od Vučića treba učiti“


Nevjerovatno je da bilo ko, a pogotovo lideri opozicije, traže od predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, da iznosi njihovo mišljenje kao svoje, i da ga koriste za svoje političke ciljeve.

To je saopštio predsjednik Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, komentarišući izjave „nekih lidera opozicije“ na račun predsjednika Srbije.

Stevandić je poručio da od Aleksandra Vučića treba učiti, a ne držati mu pridike i djeliti mu savjete.

– Neki od njih su znali da u parlamentu Srpske iznose uvrede na račun funkcionera Srbije, a neki ponavljaju stavove i zahtjeve Bakira Izetbegovica da se Aleksandar Vučić treba okrenuti protiv rukovodstva Republike Srpske. U situaciji kad se bošnjaci pokušavaju zajedno sa djelom međunarodne zajednice iživljavati na Republici Srpskoj, tražiti od predsjednika Srbije da za takvu krizu okrivi rukovodstvo Republike Srpske, govori samo o ciljevima opozicije, i skretanju pažnje sa pravog izvora problema – izjavio je Stevandić, saopšteno je iz US.

Podsjećamo, Vučić je prije dva dana izjavio da će moćni stranci „do proljeća tražiti nestanak Republike Srpske“.

Stevandić u reakciji nije imenovao na koje lidere opozicije misli, ali je poznato da je na Vučićevu izjavu ranije reagovao predsjednik SDS, Mirko Šarović. On je izjavio da je moguće da RS dođe u opasnost, samo treba da kažemo zbog čega i zbog koga.

– Od Vučića nismo čuli da li je makar jednim dijelom kriva vlast u Republici Srpskoj – rekao je Šarović.

(SrpskaInfo)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!