Stevandić nakon nalaza vještačenja kiseonika u Srpskoj: Moraju odgovarati i oni koji su kršili zakon i oni koji su DIZALI PANIKU

 

Nakon nalaza vještačenja kiseonika u Republici Srpskoj, koji govori da su pacijenti primali medicinski ispravan kiseonik, jasno je da su u stvari ljudi ti koji su prljavi i kojima je cilj bio napraviti haos.

Poručio je ovo zamjenik generalnog direktora UKC Republike Srpske i lider US Nenad Stevandić, koji kaže da je jasno bilo da se ovdje radilo o pokušaju izazivanja haosa, zarad dobijanja političkih poena.

 

– Te osobe moraju da shvate da su zbog malo senzacionalizma bili u prilici da ugroze mnoge živote, i da će zbog toga morati odgovarati – ističe Stevandić.

 

On dodaje da je podjednaka odgovornost onih koji su izazvali paniku i onih koji su mijenjali papirologiju za uvoz, te da i jedni i drugi moraju isto da odgovaraju.

 
 
– Današnji rezultati vještačenja vraćaju povjerenje u zdravstveni sistem Republike Srpske, koji će uvijek biti na usluzi svojim građanima. Takođe, nakon ovoga, mora se razotkriti ko je i na koji način želio da na lažima podigne politički rejting, ali i to ko je zbog profita kršio zakon – izjavio je Stevandić.
 
(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!