Stanišić: „Duša me boli što ratuju“

 

Miloš Stanišić, mladi političar iz Bijeljine i lider gradskog odbora DNS često se na društvenim mrežama osvrne na vrijeme kad je kao potporučnik službovao u Vojsci Srbije.

Danas je podijelio fotografiju iz 2017. godine sa vojne vježbe na Pasuljanskim livadama, kad je bio potporučnik u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije, uz komentar da je na Vojnoj akademiji u Beogradu „naučio šta znači spremnost za rat i da je baš zato važno da čuvamo mir“.

„Ovo je moja fotografija sa vojne vježbe i sjajnog druženja sa Rusima i Bjelorusima. Duša me boli što u ovom trenutku pravoslavni narodi međusobno ratuju. Počeo je Vaskršnji post, vrijeme je pojačane molitve, molimo se svi zajedno za mir i našu pravoslavnu braću“, napisao je Miloš.

Miloš Stanišić je u političke vode zaplovio nedavno, a u Bijeljini i u javnosti poznat je kao direktor turističkog kompleksa u vlasništvu njegove porodice. Međutim, njegova velika ljubav oduvijek je vojska i oficirski poziv. Završio je Vojnu akademiju, nakon čega je godinu dana bio aktivan oficir u Vojsci Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!