Sjekirom slupao auto u kojem su bile dvije djevojke

 

Milan D. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke.

Lupanje i galama uznemirila je mještane ulice Carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti.

– Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu – ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Kako su kazali za Glas Srpske prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

– Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!” – kazali su mještani.

 

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

– Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade – kazao je Banjalučanin.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 časova.

– M.D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

 

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!