REGIONALNI UDAR NA SRBIJU: Grube zloupotrebe i najniži oblik politizacije ekoloških tema

Ovih dana smo svedoci grube zloupotrebe i najnižeg oblika politizacije ekoloških tema, kao opravdanja za blokade puteva, nasilne proteste i razne druge vidove pokušaja destabilizacije Srbije, pri čemu se ovi udari sprovode sinhronizovano iz regiona i inostranstva, uz zdušno finansiranje od strane američke „Rokfeler Fondacije“, kao poznatog globalnog kreatora i izvoznika kriza na raznim meridijanima.

Кako se ništa ne dešava slučajno, saznajemo da je Milan Radović, potpredsednik Srpske demokratske stranke, blisko povezan sa samoproklamovanim ekološkim aktivistom Zoranom Torbicom, koristeći njegove usluge „političkog konsaltinga“.

U Radovićevom pokušaju da postigne regionalnu „mobilizaciju“ protiv Srbije, primetno je da Torbica nastoji da putem društvenih mreža animira javno mnjenje i u Sloveniji, hvaleći se o paralisanju srpskih puteva.

Podsećamo, u poslednje vreme mediji dosta izveštavaju o Radovićevim destruktivnim aktivnostima protiv Republike Srpske i Srbije, koje organizuje uz pomoć stranih ambasada u Sarajevu i bošnjačkog političko-kriminalnog podzemlja, a zarad ličnih nerealnih političkih ambicija i zaštite svog tajkunskog kapitala.

 

(nacionalist.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!