Razmjena iskustava: Sastanak direktora domova zdravlja Šamca i Lopara

Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković razgovarao je s Lepom Trivić, vršiocem dužnosti direktora Doma zdravlja u Šamcu.

Nešković je saopštio da domovi zdravlja iz Šamca i Lopara godinama sarađuju. On je izrazio zadovoljstvo što je Trivićeva posjetila Dom zdravlja Lopare, što obje ustanove pozitivno posluju i što je samo nakon 10 dana od stupanja na dužnost vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja u Šamcu izkazala interes da unaprijedi rad službi u šamačkoj zdravstvenoj ustanovi.

Lepa Trivić je zahvalila doktoru Neškoviću na, prije svega, konstruktivnom razgovoru.

Ona je navela da i zdravstvena ustanova u Šamcu pozitivno posluje zadnjih nekoliko godina, te da joj je cilj i namjera bila da se razgovor vodi o iskustvima u samom radu službi Domu zdravlja Lopare.

– Dom zdravlja Šamac ima dosta medicinskih službi, pored službe porodične medicine i hitne medicinske pomoći, imamo i laboratoriju, stomatologiju, ginekologiju, službu HES-a, Centar za bazičnu rehabilitaciju, Centar za mentalno zdravlje, kao jedan od najstarijih na našem području. Takođe raspolažemo sa jednim savremenim dijagnostičkim centrom, gdje imamo digitalni Rentgen aparat, digitalni mamograf i savremeni ultrazvučni aparat – istakla je Trivićeva.

Ona je je pozvala doktora Neškovića i njegov tim saradnika da budu gosti Doma zdravlja u Šamcu.

 

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!