PU DOBOJ: RADARI ZA 3 MJESECA EVIDENTIRALI 44.183 PREKRŠAJA, ODNOSNO 500 PREKRŠAJA DNEVNO

Stacionirani radarski sistem na području Policijske uprave Doboj su za tri mjeseca rada evidentirali 44.183 prekršaja, odnosno u prosjeku oko 500 prekršaja dnevno.
Navedeni stacionirani radarski sistemi postavljeni na mjestima gdje se prema analizama događa najveći broj saobraćajnih nezgoda, a za ovo kratko vrijeme na mjestima gdje su postavljeni, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda sa smrtnom posljedicom, kao ni sa teže i lakše povrijeđenim licima.
 
Ono što zabrinjavaja je podatak da je najveći broj evidentiranih prekoračenja brzine zabilježen u Vidovdanskoj ulici u Modriči, u neposrednoj blizini osnovne škole.
U cilju zaštite svih učesnika u saobraćaju a posebno onih najmlađih, policijski službenici će pojačati prisustvo na terenu kako bi se preventivno uticalo na vozače i kako bi se izbjegle neželjene posljedice.
 
Još jednom apelujemo na vozače, da vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola kako bi zaštitili sebe, ali i sve druge učesnike u saobraćaju, navodi se u objavi Ministarstva unutrašnjih poslova republike Srpske.
 
(mojabijeljina.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!