PAŽLJIVO VOZITE Vozačima se savjetuje da budu oprezni zbog poledice

Saobraćaj se na većini putnih pravaca jutros odvija redovno, ali se vozačima savjetuje da budu oprezni zbog poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Izmjene u odvijanju saobraćaja aktuelne su na putevima na kojima se izvode radovi, pa je na tim lokalitetima prolazak vozila regulisan saobraćajnom signalizacijom.

Radovi se izvode na dionicama magistralnih puteva Ivanjska-Šargovac, na silasku sa nadvožnjaka u Trnu kod Banjaluke, Čelinac-Kotor Varoš, Rudanka-Doboj, Banjaluka-Stari Majdan.

Zbog aktiviranog klizišta, saobraćaj se na dionici magistralnog puta Foča-Goražde u mjestu Filipovići odvija jednom trakom, a zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta otežano prolaze putnička vozila putem Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

Na regionalnim putevima radi se na dionicama Čelinac-Ukrina, Srbac-Gornja Vijaka jedan-Gornja Vijaka dva-Razboj, Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, Šipovo-Novo Selo, Jezero-Šipovo, a zbog klizišta jednom trakom saobraćaj se odvija na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Putnim pravcima Stanić Rijeka-auto-put-Banjaluka, Luke-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Čemernica i Karuše-Modriča-Šamac-Bijeljina kreće se prevoz vangabaritnog tereta, pa se vozačima savjetuje da tim putnim pravcima voze opreznije i da poštuju uputstva ovlaštenih osoba iz pratnje.

U Federaciji BiH radi se u tunelima Crnaja na putu Konjic-Jablanica i Skela na dionici Jajce-Gornji Vakuf. Na mjestu izvođenja radova tokom dana vozila prolaze naizmjenično, a u noćnim časovima se saobraćaj obustavlja.

Sporije, zbog radova saobraćaj se odvija i na putnim pravcima na izlazu iz Srebrenika prema Ormanici, na izlazu iz Gruda prema Ljubuškom i na putu Stolac-Hutovo u mjestu Cerovica.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.

(Srna)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!