Pao na poligrafu, pa priznao sve: Rasvijetljen napad na imovinu novinara u Banjaluci

Banjalučka policija rasvijetlila je napad na imovinu našeg novinara Nikolu Moraču i urednika magazina “Buka” Aleksandra Trifunovića.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uhapšen je Saša Bunić.

Osumnjičeni je inače komšija dvojice novinara koji živi u susjednoj zgradi.

Nikola Morača i Aleksandar Trifunović u Banjaluci
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, identifikovali su i uhapsili osobu S.B. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.  Nad osobom S.B. urađena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo počinio 8. marta 2023. godine, na način da je u Banjaluci na parking prostoru upotrebom oštrog predmeta napravilo oštećenja na vozilima – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Oštećen je automobil našeg novinara “golf”, te vozila u vlasništvu redakcije “Buka” i to “tojota” i “reno”, te “rendž rover” vlasništvo Trifunovića.

Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i rad po navedenom predmetu je u toku, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv S.B. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!