Održan prvi trilateralni sastanak predstavnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, delegacije Civilne zaštite Crne Gore i delegacije Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske

Danas je u Beogradu, održan prvi trilateralni sastanak predstavnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, delegacije Civilne zaštite Crne Gore i delegacije Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske.

Delegacije su se u 10.00 časova u Palati Republike Srbije sastale sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije gospodinom Aleksandrom Vulinom. Ovaj trilateralni sastanak održan je prvi put od formiranja Sektora za vanredne situacije. Cilj sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srbije gospodinom Aleksandrom Vulinom je razmatranje zajedničkih aktivnosti Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore u sistemu zaštite i spasavanja.

Delegaciji iz Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske je velika čast i zadovoljstvo da učestvuju u zajedničkim aktivnostima Republike Srbije, a ujedno i razmjena iskustava sa Crnom Gorom – navodi se u saopštenju.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!