Od pranja čaša do muzičke zvijezde: Isak priznao da mu je bilo teško, mjesečno PREŽIVLJAVAO SA 40KM

 

Pjevač Isak Šabanović je uspio ono što je malo kome pošlo za rukom u ”Zvijezdama Granda”, a to je da postane poznat već tokom takmičenja.

Dok su se svi pitali ko je on i odakle je, on se borio sa samim sobom. Njegove muzičke početke nisu obilježile jednostavne situacije, niti je tako bilo sve jednostavno i sigurno, baš suprotno.

Isak je za Grand onlajn govorio o svojim počecima i da se nije stidio da radi bilo koji posao.

– Sa 14 godina počeo sam da radim kao šanker. Nije me bilo sramota da radim taj posao, značilo mi je da imam neki dodatni novac. Znao sam tačno da preživim sa 20 evra mjesec dana. Znao sam 10 evra ide na menzu, 10 evra za piće. Umjeli smo da izađemo i pijemo jedno pivo čitavo veče, a nama se pije, ali šta ćeš. Vidim ja tad kako šanker pere čaše, pitam ga da li će da mu operem da nam da pivo za to. On kaže ”Je li bi oprao?” Kažem ”Bi!” i eto, ja operem i on nas još častio jednom turom – iskren je bio Isak.

Šabanović je ispričao da je pravio svoje vizit karte koje je umio da ostavi u obližnjim kafićima u nadi da će ga neko angažovati da pjeva… Međutim, to se nikada nije desilo. Dolaskom korone mnoge zakazane svirke su bile otkazane, Isak je već mislio da ništa se neće desiti.

On kaže da su ”Zvijezde Granda” bile posljednja opcija. Na nagovor drugarice prijavlje na audiciju za takmičenje i njegova karijera dobija potpuno novi oblik, prenosi Blic.

– Rekao mi je Mili da to što sam prošao na audiciji je gotovo nemoguć scenario. Da sam se prijavio na neko drugo takmičenje, nikada ne bih prošao, ali da je on čuo nešto u mom glasu i zamolio me je da mu na sceni to i dokažem – rekao je pjevač.

(SrpskaInfo)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!