Nenad Čanak šokirao vređanjem Đokovića: “Ne muče ga što je Srbin, već što je NEVAKCINISANI MAGARAC”

Političar Nenad Čanak izvređao je najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića, nazvavši ga “nevakcinisanim magarcem”, nakon što su se u medijima pojavile informacije da se Đoković nalazi u imigracionom pritvoru u Melburnu gde ga čuvaju dva policajca.

 

Naime, na objavu da je “Srbin Novak Đoković u pritvoru” on je napisao sledeće:

– Užasan tretman prema Srbinu. Prema Srbinu. Pa je**te, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije vakcinisan – napisao je i dodao:

 
– Dakle ovako: Ko god se ne vakciniše protiv Covid 19, a za to nema jasan i nedvosmislen medicinski opravdan razlog, je neodgovorna, sebična i samoživa osoba (reč magarac sam upotrebio kao eufemizam) – naveo je čanak na svom Tviter nalogu.
Podsetimo, Novak Đoković nije dobio dozvolu za ulazak u Melburn, pošto su mu vlasti Viktorije odbile vizu uz navodno lošu dokumentaciju, koja se ne poklapa sa pravilima za medicinsko izuzeće.
 
 
Nakon višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da objasni na osnovu čega je dobio medicinsko izuzeće, Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi.
 
(Blic.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!