Nakon izazvane saobraćajne nezgode pobjegao sa lica mjesta

Policijski službenici Policijske stanice Ugljevik, 08.10.2021. godine prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadatka u Ugljeviku zaustavljali su putnički automobil „ Mercedes“, kojom prilikom se vozač navedenog vozila nije zasutavio, nakon čega je udario u pakirano putničko vozilo „Volvo“. 

Nakon izazvane saobraćajne nezgode, NN vozač se udaljio u nepoznatom pravcu, dok je materijalna šteta nastupila na oba vozila.

Policijski službenici Policijske stanice Ugljevik su u putničkom vozilu„ Mercedes“, pronašli devet migranata (osam muškaraca i jedno dijete), pretežno državljani Pakistana.

Operativnim radom na terenu i provjerama kroz raspoložive evidencije utvrđeno je da navedeno vozilo pripada licu S.T. iz Zvornika, koji je pronađen i ispitan u svojstvu osumnjičenog lica.

O svemu navedenom obavješten je postupajući tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, koji je naložio da se događaj dokumentuje kao krivično djelo „ Кrijumčarenje“, te da se nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

 

(PU BN)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!