Kostrešević: Ovo je udar na državu, nećemo stati, prevrnućemo svaki kamen

 

Desio se veoma strašan događaj. Veoma težak udar na policiju RS i državu, jer napad na policiju je napad na državu, izjavio je danas Siniša Kostrešević, direktor Policije Republike Srpske na pres-konferenciji organizovanoj ispred Policijske uprave Prijedor, a povodom ubistva načelnika Sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića.

 

Kostrešević je u obraćanju medijima izjavio saučešće porodici Bašić i svim građanima Prijedora, koje je šokiralo ovo ubistvo.

“Svi građani znaju da se radi o  čestitom policajcu velikom profesionalcu, teško je i pričati o tome. Svi kapaciteti su stavljeni na raspolaganje. Uprava za organizovani kriminalitet zajedno sa Policijskom upravom Prijedor radi na rasvjetljavanju krivičnog djela i pod nadzorom republičkog  javnog tužilaštva”, objasnio je on.

Prema njegovim riječima sve agencije u BiH i regionu stavljene su na raspolaganje.

“Uradićemo sve. Prevrnućemo svaki kamen ali ovaj događaj neće ostati neriješen. Lično mislim da je ovo veoma težak dan za Prijedor.Vrlo je osjetljiva faza istrage”, dodao je Kostrešević.

O motivu nije govorio u ovoj fazi istrage.

Napominje da je veliki broj osoba priveden u Prijedoru i Banjaluci, na užem i širem području.

“Nećemo stati dok ne riješimo slučaj. Lično sam ga poznavao, radi se o jednom od najčestijih ljudi kojem su posao i kuća bili najvažniji”, poručio je Kostrešević.

 

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!