Konkurs: MUP Srpske šalje kandidate na obuku za pilota na Vojnu akademiju u Beogradu

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za izbor do pet kanadidata iz građanstva za upućivanje na četvorogodišnje školovanje i obuku na Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane, Ministarstva odbrane Republike Srbije, studijski program: Osnovne akademske studije Vojno vazduhoplovstvo – pilot helikoptera. 

Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji ispunjavaju sve opšte i posebne uslove koji su navedeni u konkursu.  

Selekcija i izbor kandidata sastoji se iz tri dijela: 

-prvi dio selekcije kandidata realizuje MUP Srpske, 

-drugi i treći dio selekcije kandidata vršiće se na Vojnoj akademiji u Beogradu. Selekcija će uključivati provjere znanja iz matematike i provjeru fizičkih sposobnosti kandidata, te psihološku i medicinsko-zdravstvenu procjenu. 

Konačni izbor kandidata koji će biti upućeni na školovanje utvrđuje MUP Srpske.

Prijave se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresi: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprava za policijsku obuku, Banja Luka, Bulevar vojvode Živojina Mišića broj 10-A. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Rok za prijavu je do 2. aprila 2022. godine.

Sve  potrebne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti na internet stranici Uprave za policijsku obuku (www.education.muprs.org) na broj telefona 051/333-606.

(atv)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!