Delegacija Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske na prijemu kod Ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina

 

Povodom dana Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske v.d. direktora Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske Milan Novitović sa  saradnicima, uručio je danas u Beogradu, Ministru unutrašnjih poslova gospodinu Aleksandru Vulinu i načelniku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova gospodinu Luki Čaušiću Plaketu zaštite i spasavanja za izuzetan doprinos razvoju sistema zaštite i spasavanja u Republici Srpskoj.

U prijateljskom razgovoru sa ministrom i njegovim saradnicima dogovorene su buduće zajedničke aktivnosti koje imaju za cilj da građanima Republike Srpske i Srbije, pokažu spremnost, obučenost i opremljenost timova i jedinica za spasavanje u vanrednim situacijama.

I ovaj put je potvrđena posvećenost Ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije gospodina Aleksandra Vulina i rukovodstva Republike Srbije i njenih institucija prema Republici Srpskoj i njenim građanima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!