Bračni par lišen slobode zbog krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga

 

 

 

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Šamcu, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, 04.10.2021. godine izvršili su pretresanje stana i dr. prostorija koje korist lice S.S. u mjestu Donji Žabari.

Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 545 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, oko 1 kilogram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, preko 75 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, dvije šprice kanabisovog ulja, četiri dobilice, dvije digitalne vage, 13 mobilnih telefona, municija,novac, kao i ostali predmeti sa tragovima opojne droge.

Od strane policijskih službenika slobode su lišeni S.S. i Ž.S. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Lica lišena slobode, će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilašptvu u Doboju.

 

(PU BN)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!