BIJELJINA: REZULTATI AKCIJE “NEON” Pronađena laboratorija za drogu, oduzeto 10 kilograma spida

 

U akciji „Neon“ koju je danas izvela Policijska uprava Bijeljina uhapšeno je osam osoba i oduzeta je improvizovana laboratorija za drugu i više od deset kilograma spida.

Portrpol PU Bijeljina Aleksandra Marić rekla je da su osim njihovih službenika u ovoj akciji učestvovala i Uprava za organizovani i teški kriminalitet pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

– Tokom provođenja akcije pronađeno je i privremeno oduzeta jedna  improvizovana laboratorija za proizvodnju droge, oko 10,23 kilograma spida, 22 litra metanola, jedna veća digitalna vaga, određena količina novca, 3,22 kilgorama skanka, 3,5 litra amfetaminskog ulja, opojna droga kokain, veći broj mobilnih telefona, tri poluautomatske puške, te veći broj predmeta koji se koriste za proizvodnju spida – pojasnila je Marićeva.

Ona je dodala je u ovoj akciji uhapšeno ukupono osam osoba i to N.S.,A.K., B.R., M.Đ., S.J., B.S., S.G. i R.Đ, dok se za  M.T. traga.

Akcija je spovedena na području Bijeljine  na 15 lokacija koju koristi devet osumnjičenih, od čega je jedna osoba i lokacija na području Tuzle.

Nakon kompletiranja predmeta protiv navedenih osoba slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo  „ Neovlaštena proizvodanja i promet opojnih droga“.

(SRPSKAINFO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!