Bečić: Napadima na najbliže i izmišljenim aferama pokušavaju da oslabe Vučićevu poziciju i naruše njegov ugled

Sasvim je jasno da različite frakcije opozicije imaju isti cilj i da njihovi napadi na ovaj segment sektora bezbednosti dolaze sinhronizovano u veoma delikatnom trenutku za Srbiju

Narodni poslanik Srpske napredne stranke i predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić istakao je da učestalost napada na najbliže saradnike predsednika Vučića poslednjih dana pokazuje da se nekome mnogo žuri da ga ukloni sa mesta predsednika.

– Možda nekome deluje da su prepošteni kadrovi bivših demokrata zaista postali pošteni i počeli da se brinu o građanima Srbije, ali nemojte se zavaravati. Veoma je simptomatična sinhronizovanost napada na službe bezbednosti VBA i BIA, koje u novijoj istoriji nikad nisu bolje i efikasnije funkcionisale.  

 

– Sasvim je jasno da različite frakcije opozicije imaju isti cilj i da njihovi napadi na ovaj segment sektora bezbednosti dolaze sinhronizovano u veoma delikatnom trenutku za Srbiju i predstavljaju otvoren napad i pretnju predsedniku Vučiću. Napadima na najbliže i izmišljenim aferama pokušavaju da oslabe njegovu poziciju i naruše njegov ugled i to je suština svega što se desava u poslednje vreme, a postalo je kristalno jasno u poslednjih par dana. Zbog toga su tako česti i brutalni napadi i na predsednikovu porodicu i na svakoga ko pokuša da ukaze na ovu podmuklu igru i centre moci, koji sve ove podmetačine fabrikuju.

– Podsetiću vas da u vreme Borisa Tadica, kada je Sasa Vukadinović bio direktor BIA nismo mogli da cujemo ovakve kritike na racun njegovog rada, jer naprosto covek nista nije ni radio, ali to je nekome tada odgovaralo. Danas, kada je Bratislav Gasić direktor BIA, ta  služba je među pet najjačih evropskih službi bezbednosti i to ne tvrdim samo ja, kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti, to je činjenica koju nam druge države priznaju.

– Drugo, da se razumemo, zar vi zaista mislite da bi ta služba bilo koga pozvala na razgovor a da ne postoje osnovane sumnje ili dokazi za počinjeno krivično delo. BIA je ozbiljna služba bezbednosti, nego druge su stvari ovde u pitanju. BIA je njima postala ozbiljna prepreka za lopovluke i marifetluke sa drugarima poput Patrika Hoa, pa su sad krenuli u napad iz sve snage. Jedino što oni znaju je da kradu, varaju i da se kriju iza lažnih profila na internetu, bezbednost i stabilnost Srbije je kod njih podređena ličnim interesima i to je sustina.

(Srbijedanas.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!