“Ako me ubiju, želim da kažem javnosti da su to uradili Amerikanci, uz asistenciju Britanaca”

Predsjednik SNSD je rekao da je tačno da se suprostavlja Ustavnom sudu BiH, jer je on davno trebalo da funkcioniše bez stranaca.

 

Zamislite da SAD mene optuže da učestvujem u korupciji na Zapadnom Balkanu. Ti isti Amerikanci su mi ranije pokazivali kriminalnu hobotnicu, čiji dio je bio Fahrudin Radončić, vlasnik Avaza. I sada on priča o korupciji u BiH. Ali, ostaćemo usmjereni ka tome da održimo stabilnost Republike Srpske. Svaka druga politika znači nestanak Republike Srpske. Provodićemo zaključke Narodne skupštine Republike Srpske. Razgovarao sam sa predsjednikom Vučićem, on je potvrdio da Srbija neće stati iza bilo kakvih sankcija. Nema nikakvog uznemiravanja sa naše strane. Nemam ništa sa ATV-om. Nikada nisam u životu pozvao bilo kog novinara ATV-a, RTS-a, ni BN-a da bih ja uređivao neke vijesti. Ovo mi liči na onu situaciju kada je Huso zaveo svoju kumu. Kada su se našli u ljubavnom činu, ona kaže: Haso, hajd me poljubi.On joj kaže: Šta je s tobom, mi ne bi smjeli ni ovo da radimo, a kamo li da te ljubim. Tako vam je sa Amerikancima rekao je Dodik.

 

Potom je poručio da, što se tiče Amerikanaca, ostalo je još samo „da ga ubiju“.

– Poručujem javnosti, ako se to desi, želim da kaže da su to uradili Amerikanci, uz asistenciju Britanaca – poručio je Dodik.

On je rekao da je „sasvim slučajno“ danas u SAD i ministarka spoljnih poslova Njemačke, što znači da će ona nastaviti da prati politiku SAD.

– Ali, ja ću da nastavim da pratim svoju politiku. Ja sam demokratski izabran predstavnik, a oni što rade je nasilje. Kako je moguće da se Bajden bavi korupcijom, a poznate su korupcionaške aktivnosti njegove porodice – poručio je Dodik.

 

(SrpskaInfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!