Кoncert Dušana Sekulića – tražila se karta više

Кoncert svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličen povodom Dana grada Bijeljine izazvao je ogromno interesovanje. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, tražila se i karta više.

Sekulić i prateći bend, zajedno sa gostima iznenađenja priredili su spektakl u kojem je publika i aktivno učestvovala prateći aplauzom obrade poznatih ritmova narodne muzike, svjetskih hitova i poznatih autora klasične muzike.

„Ovaj poklon koncert koji su organizovali Skupština grada i Gradska uprava za Dan grada, opravdao je naša očekivanja i svaki minut koji su građani izdvojili da bi prisustvovali ovoj večeri. Zadovoljstvo je veće, jer su večeras nastupili umjetnici iz Bijeljine koji su poznatiji u svijetu nego u svom gradu ovo je pokušaj spajanja grada i njih, svojevrsnog predstavljanja Bijeljini sopstvenih vrijednosti“ rekao je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević.

Đurđević je najavio slične aktivnosti i u narednom periodu iz jednostavne želje da se promovišu kulturni stvaraoci iz Bijeljine i na taj način gradu da nova vrijednost i pokuša konstituisati aktivna kulturna scena.

Dušan Sekulić je u najavi večerašnjeg koncerta izrazio zadovoljstvo što će nakon duže pauze ponovo nastupati sa bendom u Bijeljini i najavio da publika može „očekivati neočekivano“.

Кarte za koncert su bile besplatne i mnogi su žalili što ih na vrijeme nisu preuzeli na biletarnici Centra za kulturu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!